22-01-09

Terug in een dip.

Ah, ik dacht écht eventjes dat alles toch wel beter ging, tot ik gisteren weer een slechte dag had. Een échte slechte weet je wel? Eéntje waarbij de revalidatie-oefeningen weer bijzonder lastig waren, waarbij eigenlijk alles lastig was...
Ook de gedachten in mijn hoofd...
Het zal geen toeval zijn natuurlijk, ik maak me weer zorgen om vanalles... én ik ben er het vorige weekend hier thuis eens stevig ingevlogen, een beetje te stevig vrees ik... in mijn opruimwoede.
Maandag mag ik weer gaan werken, halftijds... Mijn bureau en computer zijn ingenomen door mijn vervangster, die 's morgens zal blijven komen zodat de bestellingen vlot de deur uitgaan. Mijn werk zal vooral uit algemene administratie en marketing bestaan. Geen probleem, ware het niet dat ik geen deftige bureau, stoel of computer zal hebben... Een voorhistorisch laptopje met outdated programma's dat niet aangesloten is op het netwerk, een gewone stoel uit de vergaderzaal en gezeten aan een tafel in het bureau van de baas... Hoera, hoera!
Met het oog op de reden waarvoor ik al bijna twee maand thuis ben, had mijn werkgever wel wat achtzamer mogen zijn, niet? Ik weet het, ik zou hier niet mogen over zitten piekeren en het probleem aanpakken als het zich voordoet, volgende week maandag dus, maar dat is allemaal gemakkelijk gezegd.
Ondertussen is vandaag mijn laatste volle dag thuis zonder dat ik écht iets om handen heb. De laatste waarvan ik ten volle zou moeten kunnen genieten... Mijn muziek staat op, ik heb een badje gevuld waar ik straks van ga genieten met een boekje en een theetje.
Zal ik mezelf altijd moeten forceren om terug te genieten als ik een dip heb?

10:12 Gepost door Bientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: dip, zorgen, werk, halftijds, genieten |  Facebook |

Commentaren

Kan je geen betere stoel aan je baas vragen ... ? Een échte bureaustoel, bedoel ik? En meteen een écht bureau? Zou het toch maar eens proberen Bientje ... Geniet nog van je badje en muziek, en hopelijk gaat de pijn vlug minderen...Ik duim !

Tot later ...

Gepost door: klaverke | 22-01-09

Reageren op dit commentaar

Kom vroeger dan je baas en switch zijn stoel met die van jou ;-)

Smakelijk!
Die volkorenpasta klonk heerlijk!

Liefs
inge

Gepost door: inge | 22-01-09

Reageren op dit commentaar

terug in een dip Hey Bientje,

Ja, die dips. Ze komen en gaan op momenten dat we ze niet verwachten. Of zeker niet welkom zijn.

En als je dan alles overloopt, lijkt het wel alsof je je vooraf wilde "bewijzen" dat je klaar was voor je werk.

Ik hoop dat je eerste halftijdse dag duizend maal meer mee valt dan het gevoel dat je er nu een beetje bij hebt. Misschien kan je het los laten en denken "er zijn nog andere belangrijke dingen in mijn leven". Werk is namelijk niet alles in dit leven: we zijn ook nog hier (op deze aarde) voor andere redenen, alleen moeten we zelf uitzoeken wat die zijn.

En met je dipje? Verzorg jezelf goed in je schuimbadje. Jezelf verwennen... dat verdien je dubbel en dik! Je lichaam geeft aan dat je het nodig hebt.

Groetjes

Gepost door: Angel R. | 24-01-09

Reageren op dit commentaar

Veel sterkte en blijven vechten tegen de dipjes.
Groetjes
ly

Gepost door: Ly | 03-02-09

Reageren op dit commentaar

Fibro Ik snap wat je bedoeld. Heb hetzelfde probleem. Heb je eens een goede dag, ja dan vlieg je er eens stevig in met de huishouding, opruimen etc. Maar dan, ja, dan moet je het bekopen hé.Mijn baas is ook zo een eikel die niet begrijpt dat ik eens een slechte dag heb, de vorige baas had dat wel, maar ja, die is vervangen. Als ik een slechte dag heb en moet gaan werken, ik werk deeltijds, dan kan het zijn dat ik wel eens iets uit mijn handen laat vallen omdat ik gewoon geen kracht heb, dan zijn de popen aan het dansen. Ik doe mijn werk graag, maar als hij geen begrip op kan brengen, dan hoeft het voor mij niet meer. En, ja, de zon die mag ook al gaan schijnen hoor, zou dat niet wat schelen denk je. Nou ja, we zien wel, kop op en verder gaan zeker. Dikke knuffel, Jada.Ps: Bedankt voor je berichtje

Gepost door: Jada | 04-02-09

Reageren op dit commentaar

de manier waarop je terug moest beginnen was eigenlijk al een teken aan de muur ... denk ik nu ik weet hoe het afloopt .. :-(

Gepost door: Tina | 13-04-09

Reageren op dit commentaar

ik weet wat je doormaakt , heb ook fibromyalgie en cvs en dat is geen lachertje!
Heb pas twee dagen een opstoot gehad waar ik nu nog van aan het herstellen ben!
het is verschrikkelijk he!! en ik ben al in jaren niet meer weg geweest uit schrik dat ik in pan ga vallen!! ken je dat ???
Ik ga voor de eerste keer volgende week naar de zee voor een paar dagen, kan bij iemand logeren en ik sla het niet af , ga het proberen !!
ik wens je een fijne dag toe zonder teveel pijn en ellende!!!grrrr

annemariek!!

Gepost door: annemarieke | 23-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.