19-07-09

Vervelende neveneffecten...

De opleiding voor de nieuwe job was vermoeiend en heeft enorm veel van mijn lichaam gevraagd. De eerste dagen van juli waren dan nog eens bloedheet, wat ook nog eens veel energie vergde. Op kantoor geen airco, gelukkig maar! Maar wel een collega met een ventilator... Een zoevende ventilator in combinatie met een open raam, een open deur is tocht! En laat tocht nu toch eens iets zijn waar mijn nek absoluut niet tegen kan... Op het einde van de dag een hete auto in (zonder airco) en om niet helemaal te stikken, zet je dan de ramen open... eerst helemaal, daarna op een aanvaardbare spleet... Maar toch, op donderdag had ik al keelpijn en op zaterdag kon ik naar de dokter want ik kon me toch echt niet permitteren om ziek te vallen midden in mijn opleiding. Antibioticakuur én een pil tegen vaginale schimmelinfectie, te nemen op de eerste dag van de antibioticakuur.

Wel, waarschijnlijk ben ik immuun tegen die pil (Diflucan)... want deze week (ruim een week na de antibioticabehandeling) is een vaginale schimmelinfectie in alle hevigheid komen opzetten. Eén van de lastige nevenwerkingen van fibromyalgie zijn schimmelinfecties. Bij een verlaagde weerstand, na een stressperiode of na beide kan een schimmelinfectie komen opzetten... welja... 't kan er ook nog wel bij zeker?

Hot damn!

Commentaren

wist ik niet Wist ik helemaal niet van die schimmelinfecties.
Wat knap vervelend.
'k Hoop dat je er snel van af geraakt en dat de opleiding verder goed kan verlopen!

Gepost door: pieterbie | 20-07-09

Reageren op dit commentaar

wat erg, en op kantoor ben jij dan de "vervelende" die niet tegen een zuchtje wind kan ... bah! Ik hoop dat je snel weer een pak beter bent!

Gepost door: Tina | 21-07-09

Reageren op dit commentaar

halootjes, kijk ik heb sjogren,dat is een statie verder dan fibro,dus weet ik er bijna alles van.typisch voor dat vochtige weer,die beschimmelde toestanden,ik had het verleden maand in de blaas,komt zelden voor,maar ik had weer prijs.
heb nu allemaal blaasjes op mijn handen,komt door,voetschimmel,ze hebben daar een ingewikkelde naam voor,een soort van kruisbesmetting,jaja,als het jeukt moet je krabben,en tast het je kruis ook aan :-)))))
maar nu serieus:iedere zomer heb ik ook prijs,heb nu een kuur met teunnisbloemolie gedaan,bevat veel vit.e,en dat heeft een guntig effect op de vrouwelijke organen,tot nu toe geen bijwerkingen,en zelfs mijn boebels zijn er mee verbeterd.het is ook goed voor de huid en gewrichten,proberen kan geen kwaad,en het mocht van mijn reumatoloog,
en? valt het mee op het werk?
grtjs....

Gepost door: guusje | 21-07-09

Reageren op dit commentaar

Bientje, o ik hoop van ganser harte dat je al wat beter bent!
Want ziek worden kun je nu wel missen als kiespijn. En die schimmelinfectie daarkan ik ook van meespreken. Ik ben heel gevoelig voor medicatie en probeer zoveel mogelijk homeopthie. Maar soms kan het niet anders en van antibuitica krijg ik gegarandeerd een infectie. Gelukkig helpt die ene pil redelijk.Ik wens je uit de grond van mijn hart ene vlugge genezing.

Gepost door: magda | 21-07-09

Reageren op dit commentaar

hallo Bientje Ik kan alleen dit zeggen, ik neem jou op in mijn gebeden. Veel moed verder met jouw opleiding en met de job die je zo graag ging doen. Laat je niet ontmoedigen al zijn er hindernissen!
Liefs!

Gepost door: pelgrimpje | 25-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.