17-07-10

De invloed van het weer...

Het weer is gekeerd... van zalig warm, voor sommigen zelfs drukkend heet, naar nat en winderig. En dat laat zich voelen over heel mijn lijf.

Ik was net zo gelukkig, de pijnen bijna vergeten. Helaas, sinds een dag of drie zijn ze terug. De aanhechtingspunten van mijn spieren onderaan mijn schedel zijn harde knobbels onder mijn vingers. Mijn monikskapspieren zijn weer staalkabels en mijn lichaam voelt gloeiend aan alsof ik koorts heb.

België is geen goed land voor fibropatiënten, daar is het weer veel te labiel voor. Helaas heeft de doorsnee mens noch de middelen, noch de moed om z'n boeltje te pakken en naar warmere oorden te verhuizen... Als je nu geen familie, geen kinderen, geen vrienden zou hebben en een grote zak geld, wat zou je dan tegenhouden? Niks natuurlijk! Maar daar zit je dan helemaal in je eentje, rijk en zonder pijn...

Dan maar ons kikkerland zeker? Omringd door onze geliefden? Een slechte dag is geen slecht leven. Een slechte week ook niet. Het komt wel weer goed!

Net even op weeronline.be gepiept en het weer zou vanaf morgen weer warmer moeten worden. Laten we dat hopen! Dan kan ik het maximum aan energie uit de zon en de zomer halen zodat we straks die lange herfst en wintermaanden weer kunnen trotseren!

17:27 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

blij dat jij beter was in die warme dagen!!
zal je deugd gedaan hebben zo zonder pijn
tja verhuizen naar warme landen, wie weet doe je dat later als je op pensioen bent :-)

die aanhechtingspunten onderaan de schedel die zijn altijd hard bij mij en als die kompleet vast komen te zitten owee, dan is het oppassen voor migraine en overgeven

Gepost door: fotorantje | 17-07-10

Reageren op dit commentaar

Tsja... ik kan er mij nog altijd niets bij voorstellen.... Niet abnormaal denk ik.
Maar alleen al omwille van de positieve spirit en het pertinent weigeren om ten alle tijde en overal aan de klaagmuur te staan, en om verder te léven, kan ik maar alleen veel bewondering hebben.
Ware het niet van dit blogje, 'k had het nooit geweten.
Omdat je't zo mooi vraagt: 't mag dan volgende week weer 30 graden worden :-D

Gepost door: Geert | 17-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik weet gelukkig nog niet wat je met die aanhechtingspunten bedoelt!Ik heb het vooral in mijn armen en benen, ik voel me precies een marionet die bestuurd wordt zonder ik het wil! Tja, ik ken er die naar Egypte zijn uitgeweken omwille van die stomme fibro, maar ik mag dan nog zo'n reisfanaat zijn, ik zie me toch niet jaar in jaar uit in Egypte wonen. Ach je mag best eens bij je pakje zitten vandaag, morgen zie je dan wel weer!
knuffel
christa

Gepost door: christa | 17-07-10

Reageren op dit commentaar

dag Bientje
Misschien niet omwille van dezelfde redenen, maar ook ik verlang naar nog wat warme zon... Inderdaad, de herfst en de winter zullen weer lang genoeg zijn.
Van zo op een terraske te zitten in de warmte van de zon, daar kan ik echt wel van genieten.
Een prettig weekend nog,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 18-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.