05-11-10

Lastig en moeilijk.

Ik heb het lastig en moeilijk de laatste tijd... Het is precies of de problemen en de rekeningen zich maar blijven opstapelen hier. Hoe hard we ook vechten tegen de bierkaai, het lijkt precies of er ons geen ademruimte gegund is. Het is het gevoel dat je moet hebben als drenkeling... je ziet nergens vasteland, je vind geen bodem onder je voeten maar je bent verplicht om te blijven watertrappelen, wil je niet verdrinken.
Alle stress die dat met zich meebrengt, lijkt zich tussen mijn schouderbladen en in mijn nek te verzamelen. De pijn en de spanning zijn een geseling. Gaan we nu serieus terug naar af? Asjeblieft laat het niet waar zijn!
Ik slik meer pijnstillers en spierontspanners dan tevoren. Oké, het zal nog niet overdreven zijn, maar twee pijnstillers per dag (dat was zondag) is er toch over vind ik... En als het dan nog zou geholpen hebben? No way José!
En slapen? Nope. Dat is er ook niet meer bij zonder kunstmatige coma. Damn! Ik ben zo boos. Ik dacht écht dat ik de goeie weg op was.
Waarom heb ik geen geldschijtende ezel?
Waarom win ik de Euromillions niet?
Waarom pakken ze me die beetje centjes ook nog af die ik nog kreeg en waar ik jarenlang heb voor gewerkt?
Dat beetje stempelgeld dat ik nog maandelijks bijgepast kreeg? Terwijl ik toch fulltime heb gewerkt sinds ik ben afgestudeerd en nooit ook maar één dag heb gestempeld?

Commentaren

'k Lees hier jouw 'sos in a bottle' en hoop voor jou dat het spreekwoord zal opgaan dat 'wanneer de nood het hoogst is, de redding nabij is'. Heb je al gehoord of er niet iets aan kan gedaan worden, aan de weigering om jou je uitkering verder uit te betalen? Ik kan heel goed verstaan dat zo'n nieuws echt niet leuk is. Heb je anders niet recht op een uitkering van het ziekenfonds? Sorry als ik jou met mijn vragen zou irriteren, ik ken immers jouw situatie niet. Ik hoop dat je in jouw situatie een oplossing mag vinden in ieder geval. Ik bid voor je.

Gepost door: pelgrimpje | 05-11-10

Reageren op dit commentaar

Hey Bientje
We zeggen, geld maakt niet gelukkig! Neen dat is waar, geld maakt niet alles goed in het leven! Maar t is idd lastig als je steeds op het moment denkt dat het gaat beteren het weer naar af gaat! Zo gaat het mijn hele leven al! Nu ja, de lotto zal ik niet winnen, ik doe niet mee, ik wil hem trouwens ookniet winnen! Iemand van de familie van mijn heeft hem ooit gewonnen, 126 miljoen bf
ze zijn er nooit gelukkig mee geweest! Hebben huisje verbouwd, woonden indertussen in den caravan , toen huisje klaar was, tante gestorven! Pleegdochter die voor de centjes zorgde had welgeteld één roosje op haar sterfbed gelegd! Jaar daarna nonkel gestorven, zonder dat iemand van de familie daar ook maar iets van afwist! De mens kreeg niet eens een waardig afscheid! Schandalig vind ik dat ! Vanaf die dag heb ik nooit meer meegedaan!éEn groot ding heeft me altijd rechtgehouden inmijn leven! Mijn zoontje is op 2.5 jarige leeftijd door het raam van zijn kamer naar beneden gedonderd! 48 uur tussen leven en dood gezweefd en is ondertussen 23 jaar! Ik zeg altijd, ik heb dan mijne lotto gewonnen! Maar niettemin vloek ik en tier ik ook op kl...zakken van de rsz, die je 18 jaar een zwaard van Domacles boven het hoofd houden en als je dan denkt gewonnen te hebben, komt er nog een kluts en ben je ondertussen ziek geworden, van al die miserie???? Wie zal het zeggen!
Dikke knuffel Bientje
xxx

Gepost door: christa | 06-11-10

Reageren op dit commentaar

Ben je eigenlijk al gaan luisteren bij de vakbond of dat allemaal korrekt is ? Waarschijnlijk wel, maar ik vraag het toch maar, je weet maar nooit.....

Gepost door: Geert | 07-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.