04-04-12

Update na enkele maanden medicatie.

Laatste postje dateert hier van 17/01, toen was ik een kleine maand bezig met de Trazodone om mijn slaap te herstellen en zou ik nèt starten met de Sifrol, medicatie tegen rusteloze benen.
Ondertussen zijn we toch wel een paar maanden verder en kan ik een kleine balans opmaken.

De Trazodone werkt niet onmiddellijk, dat heeft precies een paar maanden nodig om op je lichaam te gaan inwerken. Enfin, dat is bij mij toch zo. Ik begon al te wanhopen en te denken dat het bij mij niet zou werken!
Maar nu slaap ik al veel beter en in combinatie met de medicatie voor rusteloze benen kan ik 's morgens ook langer slapen. Dus, deze vroege vogel is een niet meer zo vroege vogel! Joepieee!
De pijn en stramheid bij het opstaan is gebleven, ik moet nog altijd roderen 's morgens, maar dat ben ik toch al gewoon.
Ook ben ik absoluut niet pijnvrij. Ik heb alweer dagen gehad dat ik verga van de pijn terwijl er ogenschijnlijk geen enkele reden toe is. Dan ben ik kwaad en gefrustreerd en kan ik écht zo opstandig worden hé! Dan ga ik wroeten en opruimen en dingen doen waarvan ik zeker weet dat ik het de volgende dag ga mogen bekopen, maar dan wéét ik tenminste de reden... dan ben IK de reden en dan kan ik alleen maar boos zijn op mezelf!

Vorige week was het weer osteopatentijd. Geen vezel in mijn lijf was nog pijnvrij geloof ik! Schouders en nek bestonden uit één blok beton met staaldraad met hoofdpijn tot gevolg en slapende armen bij het wakker worden. Klinkt niet goed hé? Wel het voelde niet goed ook, geloof me!
Vandaag is de eerste dag sinds het osteopatenbezoek van medio vorige week dat ik me beter voel. Een week na datum dus! Alles met vertraging bij mij... Volgende week staat een tweede bezoek op het programma, want bij mij krijgen ze ook nooit alles in één keer opgelost hé? Onbeslist

Ik zou zo graag wat minder geld moeten uitgeven aan kine, osteo, dokters, onderzoeken en meer geld kunnen uitgeven aan kleedjes en schoenen hé, zoals een normale vrouw? Zucht!

23 april staat de slaapendoscopie gepland in Jette. Daar zullen ze onder narcose mijn apneu onderzoeken. En hopelijk vinden ze iets en kan het gemakkelijk worden opgelost want ik sta nu écht niet te popelen om me te laten opereren aan één of andere obstructie...
14 mei mag ik dan naar Dr. Lambrecht om dit te bespreken.
Na 14 mei kunnen we dus het derde probleem aanpakken en dan zien hoe ik verder evolueer zeker?
Hopelijk steeds beter, maar ik maak me geen illusies. Knipogen